Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en odödlig mutation


Artificiell Intelligens

Döden är skapad
För en sån som du

För att försvinna
Spårlöst och förevigt

När viruset är jag
Med ditt DNA
inkådat på mina spruckna läppar
Bultar tillitsstörda hjärtmuskler
I takt med dina

Och sen utan dig
Sker muteringen
Som corona
Fast AI

Mitt DNA blir MITT

Och du,
inget mer
än en DNA-spiral




Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-15 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP