Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubben med spygrönt svettband

Och där ligger vi
på den bruna så kallade gräsmattan
bena i luften
cyklar

jag ger mig fan på att inte ge upp
jag ska i alla fall inte sluta innan den där gubben med spygrönt svettband

(snälla, kan du inte ge upp så att jag kan det med?)

men han cyklar på
tills han är sprängröd i ansiktet och tröjan är plaskvåt
och precis när jag verkligen inte orkar mer så ger han sig
äntligen

sen ligger jag där
sneglar på gubben med det spygröna svettbandet
han är halvdöd
och precis när jag börjat återhämta mig visslar hon
ledaren i mitten alltså
rullar runt på mage och gör armhävningar
som om ingenting

men den där jävla gubben börjar han med
och jag tänker
nu jävlar ska jag inte ge upp




Övriga genrer av Elie
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-08-05 17:47



Bookmark and Share


  kärleksbarn
haha, underbart! sådär har jag oxå känt ett antal ggr...
jävlaranamma inklämd i tokbra vardagspoesi...underbart!
tack!
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Elie