Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland


Livet är ett helvete


när allt bara rasar, faller ner
när ens enda vän är borta
och när du inte längre ler
då finns ingen där

du tittar dig omkring, runt om
men du ser ingen
ingen att tycka om
och du är ensamast

i hela världen




Fri vers av Elie
Läst 782 gånger
Publicerad 2007-11-14 18:12



Bookmark and Share


    Jenny C
Du kan inte ha mer rätt än så, jätte jättebra! Känns som om du har krupit in i min hjärna och snott några av mina tankar...
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Elie