Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ville så gärna ha snö till jul, men kärlek är ju trotts allt större än allt.


Snöbrist


En jul utan snö
ingen kommer väl dö
men det är ju lite trist
javisst
men bland nära och kära
får man kärlek att bära
med i kassen hem på kvällen
om man varit riktigt snällen




Fri vers av Elie
Läst 556 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-25 15:00



Bookmark and Share


  Freeman
Den sötaste juldikt jag någonsin läst iallafall! * * *
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Elie