Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar



för tårar som faller längst kinden
behöver inte betyda att jag gråter
att jag är ledsen och förstörd
hur konstigt det än låter

för man kan fälla tårar av lycka
när spänningar släpps
när man äntligen kan andas ut
och en ny dag väcks

för idag är en ny dag
och igår kommer aldrig igen
och det känns så skönt inom mig
jag hoppas du vet det min vän




Fri vers av Elie
Läst 644 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-05 19:27



Bookmark and Share


  Freeman
BB (Bubbelbra!!!)
2007-11-05

    stellaa
riktigt gripande. BRAVO! :) applåd*
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Elie