Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotboll

Fotboll
Alkapallo
football
futboll
كرة القدم
nogomet
Ποδόσφαιρο
Футбол
fudbal
fútbol
futbol topu
......
......
......

Jorden runt snurrar denna farligt fyrkantiga tingest.
Stannar där somliga förblir pojkar för alltid
Studsar ner där andra tappar intellektet

Kontentan

Några får jordiska förmåner större än himlens
Men de flesta blir lika fyrkantiga som fotbollen

Tänk om bollen ändå vore rund.




Övriga genrer av Anette Blomberg
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-08-05 18:25



Bookmark and Share


  Roger VIP
Lysande kommentar till den livsfarliga sporten.
Tänk om alla visste hur mycket sporten kostar oss varje år, i skadade utövare och supporterskador och ren vandalism...
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Anette Blomberg
Anette Blomberg