Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ohudad



Spridda hudflagor
skinnsjok
lossade från kött
i sin tur slitna från ben
avgnagda

naken är jag
som du

hudlös

hudflängd

nervbanor oskyddade
ännu fästade
skälvande


vem pusslar samman
renoverar förlorat
bygger nytt

finner minnesbankers DNA

ingen
någon

flagor som sot
svedda torkade askade

bortom horisonten brinner tro
kanske hopp
kanhända kärlek

tatuerar spår mellan dåtid och framtid
i nuet lossnar jag

nyutsprunget skör
lagertunn
jagad av evig hudlängtan















Fri vers av Anette Blomberg
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-05 10:27



Bookmark and Share


  Roger VIP
Vackert Anette. Så är vi alla, jagade av evig hudlängtan!
2019-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Anette Blomberg
Anette Blomberg