Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min fria tolkningsdikt utifrån Tomas Tranströmers "Allegro"


Toner




När mitt hjärtas fågel sjunger högre
än hjärnans hamrande tanke
flyger hela jaget över den kropp
som tungt hukar mellan
markens stenar

och

blickens glasvida
mäter långt längre än
horisontens bevingade
armlängd





Fri vers av Anette Blomberg
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-07 22:13



Bookmark and Share


  Harriet Gullin VIP
Mycket bra skrivet Anette!
2013-01-09

  Iréne S Räisänen VIP
Din dikt får mig verkligen att höra toner.
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Anette Blomberg
Anette Blomberg