Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal




Talar inte med
månen och stjärnorna längre

Vet inte om det beror på
mina uteblivna frågor

eller

deras frånvarande svar

Vi har liksom utvecklats olika

fast

det troliga är väl att jag
avvecklats




Fri vers av Anette Blomberg
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-19 11:18



Bookmark and Share


  Iréne S Räisänen VIP
Kärv humor full av innehåll. Bravo!
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Anette Blomberg
Anette Blomberg