Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istället för

Ofta krävs det ett substitut
när någonting inte klaffar.
Man känner sig som en dumstrut,
och en nödlösning man haffar.

Vill det sig väl blir det succé,
dagen är räddad, allt känns bra
Plötsligt får man livskvalité,
helt annorlunda än ”jaha”.

Så är det med rimmade ord,
de måste ibland bytas ut.
Skillnaden mellan fjord och mord,
en uttalsfråga absolut.

Att hitta rätt alternativ,
när någonting har blivit fel,
fordrar att man är kreativ
om man har en kritisk panel,




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-07-17 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström