Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänker ibland på barnaårens krigslekar


barnlek



som barn
lekte kulspruta
med elektriska skrivmaskinen

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kunde inte ens stava
till Libanon




Fri vers av Hans VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-08-05 19:22



Bookmark and Share


  Robert W
jag gillar ju att det är just libanon,
det ger det hela en sorts morbid touch
2006-08-05

  Prometeus
Denna är bra, men den hade varit ÄNNU bättre om kriget i Libanon inte varit aktuellt, alternativt om du skrivit nåt annat istället för "Libanon"
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Hans VIP