Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blindhet




Du går med trädens blindhet
och en doft av rå jord, överraskningen av
stigen är en kal sten,
en droppe dagg som lyfter dina bröst
med fåglars djärvhet;
de kombinerar med varandra för att projektera
i en naturlig likgiltighet, ler de
med unga människors skam.

Vägen är nu en förfader,
en forcerad kurva mittemot den räta linjen
i motsats till allt som distanserar dig
nästa gång och du är fortfarande på väg till ankomst!
Det finns en tvekan, en
bokstav ännu okänt
i alfabetet resa, att träffa henne...
är det som får dig att gå i blindhet!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-19 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos