Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som sas.

I allt som sagts
De orden som aldrig kan återtas
Ord i affekt
De lilla ömmande såren.
Ur mörkret rätt i pannan
Som ett slag av hat
Ett piskrapp
En oförlåtelig handling.

I allt det vi var
Den sanning som dog
Du var inte du
Jag inte jag.
Eller växte vi isär
Drog åt motsatt håll
Vi var unga då
Vi var oövervinneliga.

Att önska ogjort
Är bara dumhet
Vad om inte livet
Är en chansning att ta.
Ett steg fel
Blir ett "gör om, gör rätt"
Och kanske
Blir nästa kliv rätt..

Du är bara människa
Varken mer eller mindre
Det gör ont att andas
Att våga.
Men vad vore ett liv
Utan motstånd
Vad vore ett minne
Om inte minnen fanns.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-20 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP