Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EUGENIO DE ANDRADE


*
UTAN DIG
*
Och plötsligt bryter tystnaden.
Det är en tystnad utan dig,
inga poppel, inga månar.
bara i mina händer
Jag hör musiken av dina.




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-07-21 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos