Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina fingrar i din hand.

Jag vill fläta mina fingrar i dina
Känna värmen från din hud
Jag vill se dig skratta högt
Se de vackra leendet du bär
Jag vill kyssa din mage
Lyssna på ditt hjärtas slag
Jag vill hålla om dig
Här i nattens ro.
Jag saknar stunderna i tystnad
När vi såg i varandras ögon och bara var
De stunderna av stillhet
De timmarna du gav.
Som humlans jakt på blommorna
Lika vild är min längtan till dig
Jag skulle ge min högra hand
För att få känna dig igen.
..du, mitt hjärtas skatt:
Du som är så stark
Lysande som en naturkraft
Jag skriver ditt namn i sanden
I förhoppningen att vågorna kallar på dig.
Jag är inte hel
Utan dig.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-26 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP