Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna rädslor






Det finns kvar en skugga mellan oss
även om det inte ser ut som något levande,
det är mer ... en grön tröghet av gräs
ständigt spirar från tarmarna,
något som verkligen är vårt
expanderar mellan tystnaderna.

Våra dagars sol har stannat,
fortsätter mellan noll och ett, håller
vår tids statyer,
bara skuggan säger något...
resten, är redan naken mellan oss!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-07-26 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos