Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargtimmen


Där låg jag ensam i den mörka natten. Sovrummet va kallt och avskalat, hade inte hunnit he upp nå tavlor än.

Jag funderade på att avsluta min relation, trots att den på papper var så jävla bra.

Nu bråkar grannarna på övervåningen igen. Frustrerade röster trissas upp och skickar vibrationer genom lägenhetens väggar.

Vilken tröst det är att veta att jag inte är ensam i mina nattliga våndor.




Fri vers av Bortom stigen VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-26 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP