Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med rätt rörelse...

- Nytt diskmedel! Öppnas hur då?
På flaskan står det bara NO så!!!
-Du läst från fel håll!
På språk har du noll koll!
Knapp med ON, bara att trycka på...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2022-07-27 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt