Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord - själens prismor

Smyckar mina ord med fantasins blommor
lägger dem i ett gyllene mönster
i ett sprudlande, skrattande
spel av skugga och ljus

Ett rasande, rytande
vrål från botten av min själ

Jag älskar med ord
färgade av lidande och passion

Ord - som prismor
lyser de i regnbågens färg och ton

Ord, toner som stämma upp till dans
vill ge en chans
till gråt och skratt
under själens mörka natt




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-28 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion