Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svåra.

Så tyst
Så stilla.
Långsamma minuter
I ditt mörka rum.
Fri och stark
Eller ensam och svag.
Allt beror på
Dig.
Men du vill leva
Du vill älska.
Skratta högt
Åt spökena du bär.
Du vill andas
Du vill förlåta.
Men du vet i ditt inre
Att förlåta dig själv är det svåra.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2022-07-28 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP