Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med risk för felstavning.


Bricanyl - för att få in en syl

Bricanyl
Kan det vara så
att det hjälper när mänskor pratar på
så man aldrig får in en syl

Pulmicort
Jag undrar om
det förebygger mot dem som
pratar bakom din rygg när du tittat bort...

bara en tanke, helt kort.




Bunden vers (Rim) av Qvinn n'Lion
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-30 00:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul!
2022-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion