Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dactacort - mot oönskad sveda i själen?

En tanke... bara en undran, ganska kort.
Dactacort...
Kan det hjälpa mot oönskad klåda som svider
när ärren i själen kliar och lider?
kanske som salva på såren...
Går sånt verkligen över med åren?
Tack och Go natt




Bunden vers (Rim) av Qvinn n'Lion
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-30 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion