Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland slingrande Jakaranda-blad



Solen strålar.

Värmer inuti.

Limmar ihop.

Den vilsna spruck
-enheten.

Och det uppkommer
några mahogny blom
-mor ur din lekamen

Efter en påtaglig storm.

Rester av den djungel
-skapelsekraft
som du ännu är del av

Född därifrån blott ett
litet djungelbarn går

ränderna ändå aldrig ur. ..

När ett jaguar-vrål
mitt i din heta dröm

Väcker din åtrås
längtan återigen.

Att få finnas
ett
tag till i livet.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-31 10:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Primalskrikets avgrundsvrål gör livet meningsfullt
2022-07-31

    Lena Staaf VIP
Att greppa om livet och hålla det kvar. Fint!
2022-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP