Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då sjunga natten till sagors brus

När lugnet lagt sig
hör jag tystnadens brus.
Då sjunga natten
till sagors sus.
Runt omkring de sväva
väntar att få berätta
och sällsam magi få väva.
Allt sorgmod lätta.
Sagans virvlande ström
dansar i gyllne salar och kojors rum.
lockar till tår och till skratt,
viskar om en hemlig skatt:
att sitta ner i frid
och lyssna till sagornas viskande röst.
i en tid
av allt för mycket vi bör hinna och göra
I sagans sång finns vila, styrka och tröst.




Bunden vers (Rim) av Qvinn n'Lion
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-31 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion