Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amnesti

Fälten vajar i augusti
gyllene i skördetid.
Sommaren gör sin sorti,
snart är även den förlöst.

Livet erbjuder amnesti,
omvandlingen är solid.
Ger ej någon garanti,
men är aldrig aningslöst.

Växandet kan ej utebli,
fastän jorden blir frigid.
Blomstrar inuti gör vi,
när vi älskar villkorslöst.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-08-03 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP