Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällan/ofta

Sällan sägs ganska ofta
i olika sammanhang
utan att vara exakt.
Det är till viss grad abstrakt,
inflikat i en harang
om typ ”att illa dofta”.

Ofta sägs inte sällan,
tvärtom hör man det frekvent,
men det är lika abstrakt.
Man bör vara på sin vakt,
det kan verka dekadent
när man gör en framställan.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 78 gånger
Publicerad 2022-08-03 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström