Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor

Några frågor är principer:
-den första smaken av kunskap-
men de går uppför kullarna
som strängar på levande ryggar
med den sköna känslan
att hitta svar.
De är också skräck, en isande kyla
isolering som föder otrygghet
och går ner och klär av sig från
kropp av säkerheter, en tomhet
skrämmande lutar sig mot dessa,
tillbaka skaka gelatin
av den svaga varelsen, olyckliga delar
bestående tvivel.
skrämma;
när vissa blir till visshet
i de mest tvivelaktiga sinnen,
med sådana konkreta säkerheter
baserat på lögnen!
Om du fortfarande är osäker,
principlöst tvivel...
det är inte ens tvivel, inte ens att veta!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-08-03 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos