Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gyllene tider

2019
Gyllene tider
Ullevi
Soldag blir
Sommarkväll
Ljum
Skratt
Dans
Kärlek i luften
Sista naiva
Glädjen
Då vi veckan efter
Släpps
I fritt fall
Mot helvetes tider
Bottenlösa tider
Krampaktiga tider
Tid av stängda känslor
Likt vilken soldat
För strid
Att orka stå
Denna helvetes tid
Denna helvetes tid
Som alla glömt
Utom vi.




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-08-04 10:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart band.
2022-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP