Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har.

Och jag svor
På att aldrig mer ge efter
På att aldrig någonsin
Låta bli trampad på.
Och jag gav efter
Sekunderna senare
Du har den osynliga makten
Du har mitt hjärta..
Som du älskar att sparka på.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-04 10:48



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Stockholmssyndrom.
2022-08-04

    ej medlem längre
Stor igenkänning på det….
2022-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP