Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byggd på lögnen?

Vägar korsas på ditt golv
förlorade, även de som
en gudomlig tro erbjuder dig
vägskäl av tvivel,
i förtroendets dogmer.
Allt blandas som ett kortlek
där figurerna är distinkta ess
i både gott och ont och den
spelet har så låga och smutsiga åtgärder
som alla andra här,
med förfining av hat och illvilja
och ett väldigt perverst system.

Ditt golv står vid ett vägskäl, ja
svårt att fortsätta på en väg utan återvändo
på den invanda lögnens vägar,
kanoner av högsta indignation,
Hur långt kommer samhället att gå?
byggd på lögnen?




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-08-04 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos