Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din adress

jag har din adress kvar
men du är borta
du kunde sagt något
om att adressen skulle upphöra
du bara stack,herregud
din bröstkorgs rörelser upphörde
blev till något större
munnen jag kysst nu blek och tunn
kan jag nå dig nu
tror inte det,ingen annan har kunnat
droppar av gråt faller ner
landar på resterna av dig
löser bläck
kvar blir endast en fläck




Fri vers av Myself
Läst 230 gånger
Publicerad 2004-10-31 14:46



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...så bra! sorg och också något mer....vrede....når mig i dessa kompakta berörande rader
2004-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself