Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra dag.

Det finns stunder i livet
När allt är lugnt
När all ångest vilar
Och hjärtat slår normalt.
Det finns dagar i stillhet
När all oro är glömd
Och livet känns ljust
Där lusten väcks till liv igen.

Idag blir en bra dag.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-05 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP