Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är..

Hon
Som bara är
Vacker och sagolik
Bedårande och naturlig.
Hon
Som väcker hopp
Ger livet lust
Som är flyktig likt fjärilen.
Hon
Ouppnåelig och frisk
Som vindar som smeker
Ger kärleken ett namn.
Hon
Som jag känner
Håller mitt hjärta
I sin varsamma hand.
Hon
Som är min önskan
Min dröm
Min utopi.
Hon
Den underbara skepnaden
Den leende läkande
Min saknade.

Hon
Den livgivande
Den lyssnande
Hon är.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-08-05 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP