Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The grudge



Jag satt och pissade i ett tydligen hemsökt hem.

Tänkte lite i lugn och ro när något svart
började komma emot mig uppifrån.

Kände något obehagligt,
jag tittade inte upp,
utan tittade i spegeln istället.

Och såg då något obeskrivligt svart
som ondskefullt skulle överfalla mig.

- - -

Då tittade jag bara upp
och blottade mina tatueringar
och skrek inombords på finska.

Kom bara!

Perkele!

Dig är jag inte rädd för!

- - -

Då försvann han.

Och visade sig icke mer.

- - -

Han kommer att dyka upp igen.

Men.

Den demonen vinner aldrig över mig.





Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-06 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP