Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seglar livet i lätt dimma

Trött
Så trött
På alla känslor
Turbulens
Samvete som utan orsak
Gnager

Stunder av rädsla
För livet
Likaså
Rädd att leva

med vita oskrivna blad
Dess möjligheter
Blir frågetecknen
Till ångest

Vad att göra
Hur att leva
Hur värdera

Jag tappade nåt i striden
Vet inte riktigt vad
Hur då att finna
Ska tiden finna
Detta vad

Seglar livet i lätt dimma
Med känslor
Som tynger
Trycker
Varje dag

Det ensammaste
Livet bjuder på
Är
Mörka känslor

Sjökorten nötta
Ögon trötta
Litar jag på
Min inre vegisir
Att känslorna
Hittar en plats
Att finna ro





Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2022-08-07 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP