Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jabba the Hutt.

Vissa saker släpper man nog aldrig.
Men det är nog inte heller menat
att vissa minnen ska ligga i det fördolda
och genomgå ett bagatelliserings-filter.
Vår hjärna hjäper oss att förstå.
Därför minns jag när han
aktivt försökte suga ur min
själ genom ett sugrör.
Jag minns hur fruktansvärt trött jag var.
Blekheten i mitt ansikte och mina plågade ögon.
Den fule fan.
Jag känner alltid hatet gro inom mig
när den fule fan dyker upp i mina tankar.

Vad jag såg?
Ja du, bra fråga…
Ung och oerfaren.

Minnen av dig när du smärtar mig,
gör lika ont idag som då.
Kanske ännu mer efteråt,
nu när jag verkligen förstår.

En kärlek för sadism
var njutning för dig.
Du njöt av att plåga mig
både fysiskt och psykiskt.

I mina drömmar
gör jag vad jag vill med dig.











Övriga genrer av Krimskramsan VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-07 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP