Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ärlig kärlek

trösta mig aldrig med en kyss
förlegat och ytligt
ge mig mer av dig själv
dina tankar och känslor
förlora dig åt mig
kom natt som dag
stör mig
ropa
klä av dig i ljuset
då blir det bäst
inget att dölja smakar mer
ge dig hän
kom
jag är din




Fri vers av Myself
Läst 242 gånger
Publicerad 2004-10-31 15:17



Bookmark and Share


    Malin Johansson
är mer kärlek än en yttlig kommentar som en kyss, bra framfört i din dikt =)
2004-10-31

  Rachel Roth
jag tycker slutet blev mycket bättre så här....
2004-10-31

  Rachel Roth
tycker den är härlig men ...ordet uppfläkt något vulgärt i min smak, men det kanske var meningen...
2004-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself