Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara falla till föga för öga!

Vad sa det ena ögat till
det andra? Det gärna jag ju vill
berätta för dig...
Vår "kran" den rynkar sig
förstör sikten, bör hålla sig still...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2022-08-08 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt