Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blommor och död

vi klipper vackra blommor
vi slänger vissna blad
hur ska man våga slå ut
känna sig rutten
när allt ändå leder till död?
varför vända sig mot solen, om jag ändå kommer torka ut?
varför plantera ett frö, om jag ändå aldrig kommer slå ut?
om jag ändå kommer att dö, varför inte bara klippa mig nu?




Fri vers av elliot127
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-08-15 04:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elliot127