Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk om

Tänk om min mamma dör inatt
Om solen inte går upp, om det mörka kommer ifatt
Tänk om jag slutar att se, att känna, att leva
“Det är bara tankar” sa min psykolog, men vad vet hon om hur det är att treva
I dunklet, blind, undrandes när kommer stupet?
Drunknar ensam i avgrundsdjupet
Min hjärna hugger mig i sidan, skriker tyst i mitt öra
”Tänk om all oro blir sann, det finns inget du kan göra”
Varenda katastroftanke en äkta profetia
Inga saker i ditt liv kommer nånsin vara helt problemfria




Fri vers av elliot127
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-24 02:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tänk om priset på purjolök höjs ytterligare.
2023-02-24
  > Nästa text
< Föregående

elliot127