Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barndomsbekymmer

släpper blicken inuti och tittar ut
fönster
frågar fler frågor än jag får svar
glassplitter
varför tänker ni som ni gör?
parasiter
kan vi gå tillbaka, jag fick aldrig prata klart
tänk om tänk-om-tankarna hade rätt
urspårning
pratar hjärtspråk men hjärnan kämpar emot
jag älskar er men vad har ni blivit?
mamma jag drömde en mardröm
dagdröm
kan vi gå tillbaka




Fri vers av elliot127
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-15 22:11



Bookmark and Share


  Missi VIP
En dikt ur verkligheten. Rå och känsligt öm på samma gång. Jag hoppas att du är okej dock.
2023-08-17

    ej medlem längre
Skönt med något fritt från pretention och skitsnack. Rätt hetsig, positivt, rytm i radbytena. Fin känsla för hastigheten i orden. Vad nu min åsikt är värd, så gillar jag inte frågetecken.
2023-08-15
  > Nästa text
< Föregående

elliot127