Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägval

vi stod vid det sommarstänkta vattnet medan solen strök oss med orangea penseldrag
filosoferade om filosofi och hur hjärtan läks och bryts
tänkte på platserna vi varit, och det vi ännu inte sett
jag log och flög iväg
för jag visste att det var sista gången vi stod såhär
att allting saknade betydelse
jag tror att vi kände samma i den stunden
men huden torkade och solen sköljdes bort
och våra vägar pekade åt olika håll




Fri vers av elliot127
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-05-27 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elliot127