Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att leva nära döden

en puls hörs i gränden
repetativ och farlig
går trevandes ut mot soffan där livet tagit paus
alarmet tjuter
hon är död nu
träplankorna knarrar av nervositet
nu har det hänt
paralyserade öron
tystnad
en trädkrona vajar i vindens vals
fönstren iakktar
dammråttorna knastrar i ett hörn
sedan andetag
in
ut
in
ut
en fluga sitter fast på väggen
inte idag
rytmen vaggar mig till sömns igen
men kanske det blir imorgon




Fri vers av elliot127
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-17 04:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elliot127