Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

botten

ni är djupa hav fyllda med korallrev
fiskar och klarblått vatten
liv
komplexa, fulla av personlighet
jag är en grund, algig sjö att vada i
här finns inget att visa
här finns inget liv
allting som lever här dör
sjön torkar snart ut
hos er är livet bottenlöst
hos mig är livet botten




Fri vers av elliot127
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-15 04:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elliot127