Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland är dina fingrar mot min hud allt som behövs


Ibland är det alldeles för svårt att leva


jag har kysst pojkar
med smak av cigarettrök och minttuggummi
letat efter liv och mening, tunga mot tunga
medan de har letat efter annat med sina tusen händer
ibland är det där ordet \"liv\" så överskattat

jag har skrivit ångest
med svarta bokstäver på bräckliga armar
sökandes efter förlorade känslor
som lycka glädje skratt, du vet
men ibland är det alldeles för svårt att leva

jag har byggt betongväggar
för att gömma mig från världen
det där stället jag egentligen ville upptäcka
men bergen var alltid så höga
och jag hade alltid fel skor, du vet
sånna där man jämt halkar med

jag har känt lungorna somna
och hjärtat slå för hårt
och tänkt att vackra saker är alldeles för vackra ibland
sådär vackra att det gör ont där själen borde vara
och att hemska saker är alldeles för hemska
mest hela tiden

när pojkar, ångest och betongväggar
härjar i huvudet
när lungorna tröttnar och hjärtat får panik
då är det alldeles för svårt att leva




Fri vers av rainbow
Läst 610 gånger
Publicerad 2006-08-06 18:20



Bookmark and Share


  Jewel_x
Du fick med allt i denna, allt som berör, allt som är sant.
Fantastiskt bra ...
2006-09-01

  Trubbel
gillar dina texter :) den här är inget undantag! sista stycket är verkligen snyggt!! :)
2006-08-06
  > Nästa text
< Föregående

rainbow