Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aspen

Jag var aspen som du tände.
Darrande fattade jag eld.
Alltför snabbt innan du vände,
just när askan blev uthälld.

Jag är aspen som du brände
just när jag börjat ta fyr.
Trodde du var min utsände
Allt du stod för var tortyr.

Du vet aldrig vad jag kände.
Kanske var det meningen,
att ej veta vad som hände.
Aspar brinner lätt igen.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-15 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP