Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig skuggans lätthet!

Ge mig skuggans lätthet!
Om färskheten av stenen
sticka upp huden, låt mig känna
rysningen;
överge mig inte i likgiltighetens sjö!

tårarna faller på mig
i denna mynning där ordet drunknar,
ångesten vilar i solen
av timmarna och mitt bröst vissnar
att ge efter för torrhet.

Lämna hoppets dörr på glänt,
kanske ett leende får plats
där de gömmer sig,
tystnaderna!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-08-16 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos