Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När solen gått ned

Du är mitt solsken
sa du till mig.
Du lyser upp mitt liv med
ljus och glädje.

Men straxt därefter
lät du tjocka moln
täcka vår kärlekshimmel
och täcka mitt solljus.

Molnen blev ogenomträngliga,
mina strålar nådde dig inte längre,
och en dag gick solen ned,
för att aldrig gå upp igen.






Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-16 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP