Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill se källan till den floden!

Serverar drycker med adrenalin
för kropparnas galenskap,
lampor kvarstår vid hypotalamusdörren,
som vajar i mörkrets vågor;
ibland tänds blixtar
inuti ögonlocken och den huden
att känna en het rysning
tills stammen faller, frånvarande...

En trettio minuters bilresa
till medvetslöshet!
visa mig var är
floden av njutning som tar dig till alkohol,
koma, död.
Jag vill se källan till den floden!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-08-19 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos