Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men vem fasen bryr sig

Liten blir stor,
större än vi tror
syster som bror
far som mor
även gräset det gröna gror
växterna skickar ut en o annan spor,
grönskan ikläder sig ett flor.

Arbetaren han har sin jour
i en liten lägenhet han bor,
när han är ledig sitter han där och glor.
ser ut i fönstret hur någon en cykel snor.
men han är för trött för att göra uppror.,
han alla i samhället nu misstror.

Hans kvinna jobbar på kontor
iklädd siden och pärlemor
hon tänder ej längre hans kärlekslågor,
det han sin arbetskamrat anförtror.
hans längtan efter ömhet är nu jättestor,
en rysning hans kropp genomfor.

Han vill känna och ha lite Amor
inte nödvändigtvis någon glamour
men kompisen honom starkt misstror,
säger, vill du verkligen bedriva hor,
ja han är lite av en mentor,
sittandes där i väst och träskor.

Men vem fasen bryr sig!







Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2022-08-23 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP